Uddannelse

Adfærdsbehandler og hundetræner i 2018

Det er så dejligt at være i mål med en længere uddannelse, ved Turid Rugaas, og kunne hænge eksamensbeviset op på væggen, som hundetræner og -adfærdsbehandler.

Hvis vi bliver bedre til at forstå hundenes sprog, så er vi godt på vej til en bedre kommunikation, så jeg vil fremover tilbyde adfærdsbehandlinger og små eksklusive træningshold, efter princippet om dæmpende signaler.

Et eksamens bevis betyder jo ikke nødvendigvis man kan en hel masse mere, da alle jo i dag kan kalde sig for ekspert og adfærdspsykolog, men ved netop denne eksamen håber jeg at kunne medvirke til også til at kunne gøre en forskel for hundene fremover, og ofte er det jo meget små ting, der kan gøre en kæmpe forskel.

Turid Rugaas har hele sit liv har arbejdet med hunde og været drivkraften bag undervisning og uddannelse over hele verden. Turid udgiver bøger og film på Norsk og Engelsk, bla. På talefod med hunden og i år fik Turid den Norske fortjeneste-medalje overrakt af Konegen. for netop det arbejde at gøre en forskel for hundene.

Finished my education to ”Dog behaviour and problem solving” Dog Trainer Education /Dog Training international