Menu

Adfærd

Adfærdsbehandler og hundetræner

Har du problemer med din hund eller ønsker du at forbygge dem med god træning fra start af, kan jeg tilbyde dig at vi mødes og taler om din hund og jeg lægger en skriftlig plan til jer og jeres behov. Jeg træner efter princippet om dæmpende signaler, at det skal kunne betale sig for hunden at være samarbejdende, og efter hundens tarv og psyke.

Ønsker du adfærdsbehandling eller rådgivning om din hund; Tilbyder jeg at du sender lidt info om din hund og jeres situation, dernæst mødes vi og jeg ser på din hund og laver en skriftlig plan til jer med telefonisk opfølgning. dernæst kan videre opfølgning hvis det er nødvendigt ske her til lidt træning eller over mail telefon

Ønsker du hvalpetræning; Har jeg små eksklusive hold, hvor der bliver taget hensyn til hvalpens størrelse, alder og formåen, eller enetræning. Skriv og spørg efter yderlige info om træning.

Ønsker du træning af voksne hunde; Har jeg små eksklusive hold, evt enetimer, hvor der bliver taget hensyn til hundens størrelse, alder og formåen. Jeg tilbyder også socialiserings gåture i snor alene, eller ude med en af mine rolige sociale hunde ( udvalgt specielt til jer). Skriv og spørg efter yderlige info om træning.

Jeg er færdig uddannet som hundetræner og -adfærdsbehandler i 2018, efter 1,5 års undervisning, hos den norske specialist og adfærdsbehandler Turid Rugaas, efter princippet om dæmpende signaler. Finished my education “Dog behaviour and problem solving” Dog Trainer Education /Dog Training international Turid Rugaas in 2018. 

Turid Rugass har hele sit liv har arbejdet med hunde ( og heste) og været drivkraften bag undervisning og uddannelse over hele verden. Turid udgiver bøger og film på Norsk og Engelsk, bla. På talefod med hunden og i år fik Turid den Norske fortjeneste-medalje overrakt af kongen. for netop det arbejde at gøre en forskel for hundene.

Et eksamens bevis betyder jo ikke nødvendigvis man kan en hel masse mere, men ved netop denne eksamen håber jeg at kunne medvirke til også til at kunne gøre en forskel for hundene fremover, og ofte er det jo meget små ting der kan gøre en kæmpe forskel, og jeg glæder mig til at se nogen af jer og  forhåbentligt kunne lære lidt fra mig.

Jeg har haft uddannet mig i hundesprog og adfærd hele mit liv, da det er min store interesse, og siden 2003 har jeg opdrættet airedale Terrier under kennelmærket Tessdale. Jeg har fuldt en masse kurser ( skriver senere) og taget en del uddannelser, og det er klart at de uddannelser, udover uddannelsen som adfærdsbehandler vil ligge til grund for min vurdering af hele hunden.