Menu

Vi er en lille kennel og vores hunde er familiehunde, og det betyder her at vores hunde bor inde i huset som naturlig del af familien. Mine hunde kan frit gå ind og ud af huset.
Den tæve jeg har der skal føde flyttes i god tid til mit hvalpe ‐anneks, og jeg flytter med, så er vi et team der har hvalpe. Dette mener jeg giver den hvalpe moderen mest muligt ro til den sidste drægtighed, fødsel og hvalpepleje, indtil hvalpene er ca. 5 – 6 uger, så er hvalpene parat til at komme med ind i huset og være sammen med de andre hunde i min flok, det skal man have en vis alder til, når det er en flok. Jeg flytter så ud af annekset igen, når det bare kører for tæven og hvalpene, men jeg følger dem så på webcam når jeg ikke er der.
Du er velkommen til at besøge os, bare du ringer først, og hvalpene kan du besøge når de er ca. 2 uger gamle. Jeg bruger DKK’s købsaftale, som kan ses på DKK’ sider. Jeg har en hvalpeventeliste som du kan blive skrevet på, og jeg forventer at du besøger os, så I kan se om vi lever op til jeres forventninger som kennel, og vi kan tale om at Airedale Terrieren er den rette hund til jer.
Har du lyst til at blive udstationeringsvært/familie for en hvalp / unghund / voksen, så kontakt mig og få at vide hvad det indebærer. Jeg bruger DKK’s udstationeringsaftale, som vi retter til så den passer os

Retningslinjer for hvalpevente ‐liste (kommer senere)

Hvalpepakke med herfra (kommer senere)

Trimme/ Pelspleje ‐pakke med herfra (kommer senere)

Hvad sker der med de hvalpeører? (kommer senere)

HVALPE se under de forskellige kuld jeg er nået til Kuld ***