Menu

Pelspleje og Trimning

Trimning/ Stripping af din Terrier, specielt Airedale Terrieren.

Lær hvordan du gør det, eller jeg gør det for dig.
Klipning af Airedalen, har du en gammel eller blødpelset Airedale, eller orker du bare ikke pelsen, få den klippet i stedet for.

Pelspleje af trimme ‐racer, specielt Terrier og Airedale Terrier, lær pelspleje også selvom du ikke kan trimme selv.
En velplejet hund er en fryd for øjet og en velplejet Airedale Terrier er en dobbelt fryd. Jeg lære dig det gerne at frisere og pleje din Airedale og andre trimmeracer. Jeg viser dig de forskellige redskaber og pelse, fordi pelse er ikke ens og skal behandles forskelligt. Ingen gang inde for mine kuld er pelsen ens på et kuld hvalpe. Vi gennemgår trimmeborde og hvordan du får en hund til at stå på et bord uden hunden er i galje, og den selv frivilligt går op på trimmebordet. Jeg viser dig hvor det er lovligt at klippe på hunden så du kan det hele selv. Det er jo selvfølgelig bedst at lære en hvalp det fra start, så man undgår problemer og fejllæring.
Det er klart hvis en hund er meget uglet og filtet og ikke har set en kam i 4 måneder, så er det jo ikke specielt sjovt at få flået uglerne ud, det skal vi gerne undgå, at lære dem at pelspleje kan være ubehageligt.